Afspraak maken? 030 231 1511

Onze kapsalon in de buurt van Maarssen

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Zoek jij naar een goede kapsalon en woon je in de buurt van Maarssen, bij Utrecht? Dan wil je natuurlijk wel dat alleen de beste kappers jouw haren verzorgen. Gelukkig is dat nu precies wat we je bij Schiffer Haarbeleving aanbieden. Ons personeel bestaat uit gepassioneerde en vooral bekwame haarstylisten die voor je een onvergetelijke beauty-ervaring verzorgen.

 

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Kies voor de volledige schoonheidservaring van onze kapsalon nabij Maarssen

Onze kapsalon in als zaak gelegen in Utrecht, wat zoals je weet zeer gemakkelijk bereikbaar is vanuit Maarssen. In de tijd dat wij actief zijn hebben onze haar- en beautyexperts al honderden klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Dit is snel te zien door eens naar onze overweldigend positieve reviews te kijken. De sleutel tot ons succes is het feit dat wij meer willen aanbieden dan simpelweg een knipbeurt in onze kapsalon in Maarsen. Daarom zit je bij ons goed voor een totale verzorgingservaring. Natuurlijk verzorgen we graag je haar, maar je geniet bij ons ook gelijktijdig van de prachtige muziek van onze pianovleugel. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het knippen van dameskapsels én blinken we uit als herenkapper nabij Maarsen

Geniet van onze behandelingen en knipbeurten

Wil jij ervaren hoe het is om geknipt te worden of je heerlijk te laten verzorgen met een andere beautydienst in de beste kapsalon in de omgeving van Maarssen? Neem dan snel contact op met onze stylisten. Bel snel naar 030-2311511 of stuur een e-mail naar info@schiffer.nl om een afspraak in te plannen. Wij staan altijd voor jou klaar.


pand