Afspraak maken? 030 231 1511

Merken

Schiffer_Kapper_Utrecht_Merken

Onze Merken


Gehecht aan topkwaliteit in combinatie met merktrouw, dat is onze insteek. Al bij binnenkomst is het aanbod zichtbaar. Adviseren en problemen tackelen op professionele wijze is wat wij graag samen met onze klanten doen. Jullie moeten op to date blijven en samen streven we naar een prachtig eindresultaat.

Blijf op de hoogte via onze FACEBOOK/INSTA – Schiffer Haarbeleving en laat je verrassen met tijdelijke acties.

Renee Furterer

Dit Franse topmerk voeren we bij Haarmode Schiffer al vanaf het moment dat zij in Nederland werden geïntroduceerd. Prachtige, plantaardige producten op basis van etherische oliën voor hoofdhuid en haar.


Alcina

Al bijna drie decennia een vast huismerk bij ons. Duitse kwaliteit vanuit de klassieke "Dr. Kurt Wolff" traditie in een rechte lijn richting 21ste eeuw gebracht. Hoofd-, haar-, lichaams producten en make-up voor meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding.

Jaguar TC

Jaguar T.C. staat voor Thermocut, het knippen met de hete schaar en mes. Hierdoor verzegelen de punten tijdens het knippen en blijven de bouwstoffen voor de volle 100 procent in het haar. Deze technische extra waarde raden we iedereen aan.

Loreal Professional

In onze chemische keuken is het prima werken met dit Franse innovatieve merk. Wij vullen dit aan met enkele professionnel producten, niet te verwarren met de retaillijn.

CREW

American Crew grooming is al jaren de stylings keuze van ons. Naast de eind fixatie potten gebruiken we ook de producten voor het scheerritueel en vergeet niet de publiekslieveling 24 Hour Body Wash met extra mint!!