Afspraak maken? 030 231 1511

Over ons

Het ultieme wellness gevoel


In 1975 gestart en toch met twee benen sterk in het heden staan. Dat is de kracht van het Schiffer team. Bij ons gaat het niet alleen om jouw haar, maar ook om wat je beleeft wanneer je op onze kappersstoel zit: al vanaf binnenkomst zorgen wij voor het ultieme wellness gevoel. Het Schiffer team noemt dit de haarbeleving. Met onze enorme inzet, passie en bekwaamheid zorgen wij er al 45 jaar voor dat je ruim tevreden Schiffer Haarbeleving verlaat.

Tijdens de haarbeleving serveren wij heerlijke Italiaanse “Jolly” espresso en kan je genieten van de wisselende expositie en de uitgebalanceerde muziek: via CD of live rondom onze vleugel, die in het midden van Schiffer Haarbeleving staat.

“Zodra je plaats neemt in één van de klassieke Belmont kappersstoelen is dit jouw privéplek”
Schiffer0262-edit-edit
Schiffer_Haarbeleving_HeteSchaar

Een unieke beleving

Zodra je plaats neemt in één van de klassieke Belmont kappersstoelen is dit jouw privéplek. De zwenk arm wasbakken direct naast elke stoel zorgen ervoor dat je niet meer hoeft te verplaatsen. Je kunt genieten van onder andere massages, een hot towel, een facial (voor de heren) en een sunglow (voor de dames). Specialisme in kleuren (zowel voor dames als voor heren) en de reguliere- en hete schaartechniek worden alleen verzorgd door onze ervaren kappers.

De hete schaartechniek

Exclusief bij Schiffer Haarbeleving: De Hete Schaartechniek!
De hete schaar sluit de punten direct tijdens het knippen zodat de vloeibare bouwstoffen van het haar behouden blijven en de punten niet kunnen splijten. Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.