Afspraak maken? 030 231 1511

Wellness bij de kapper in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Ben jij op zoek naar een gevoel van wellness als een bezoek brengt aan de kapper in Utrecht? Dan is Schiffer Haarbeleving dé kapsalon voor jou. Stap in de heerlijke, klassieke Belmont-kappersstoel en laat je verwennen. Je hoeft de stoel je hele bezoek niet meer uit, want de zwenkarm-wasbak zit direct naast je stoel. 

Op zoek naar een professionele herenkapper in Utrecht?

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Een ultiem gevoel van wellness bij onze kapper

Wanneer je langskomt in onze kapperszaak in Utrecht, bieden wij je een perfecte haarbeleving. Terwijl de kapper jou voorziet van een hoofdmassage of grondige haarbehandeling, geniet je van een ultiem gevoel van wellness. Zo luister je bijvoorbeeld naar de Schiffer-muziek, een uitgebalanceerde mix van diverse muziekstromingen. Geniet in jouw privéplek van een hot towel, een facial (voor heren) of een sunglow (voor dames).  

Kom langs en ontspan volledig in onze kapsalon

Als je naar een kapper van onze salon in Utrecht gaat, dan ga je niet alleen voor een knipbeurt, maar ook voor wellness. Groot gelijk heb je! Wij vinden het belangrijk dat een kappersbezoek bij ons een ontspannen bezoek is, écht een moment voor jezelf. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kies ervoor om online een afspraak te maken en ontdek een ultiem gevoel van wellness bij onze kapper!

pand