Afspraak maken? 030 231 1511

Wellness bij de kapper in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Ben jij op zoek naar een gevoel van wellness als een bezoek brengt aan de kapper in Utrecht? Dan is Schiffer Haarbeleving dé kapsalon voor jou. Stap in de heerlijke, klassieke Belmont-kappersstoel en laat je verwennen. Je hoeft de stoel je hele bezoek niet meer uit, want de zwenkarm-wasbak zit direct naast je stoel.

 

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Een ultiem gevoel van wellness bij deze kapper in Utrecht

Tijdens jouw bezoek aan onze kapper in Utrecht, hoort een gevoel van wellness bij jouw haarbeleving. Tijdens de massages en/of maskers die je tijdens je behandeling krijgt, luister je naar de Schiffer-muziek, een uitgebalanceerde mix van diverse muziekstromingen. Geniet in jouw privéplek van een hot towel, een facial (voor heren) of een sunglow (voor dames). Bij deze luxe kapper nabij Utrecht-Oost zorgen we ervoor dat jij volledig ontspannen en met een gevoel van rust de deur uitstapt. Tevens blinken wij echt uit als gespecialiseerde dameskapper in Utrecht.


Kom langs en ontspan volledig in onze kapsalon

Als je naar een kapper van onze salon in Utrecht gaat, dan ga je niet alleen voor een knipbeurt, maar ook voor wellness. Groot gelijk heb je! Wij vinden het belangrijk dat een kappersbezoek bij onze hairstylist een ontspannen bezoek is, écht een moment voor jezelf. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@schiffer.nl of bel naar 030-2311511. Daarnaast is het mogelijk om online een afspraak te maken.


pand