Afspraak maken? 030 231 1511

Dameskapper in de omgeving van Nieuwengein

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Wist je dat Schiffer Haarbeleving uit Utrecht een gespecialiseerde dameskapper is die iedere dag klanten uit de buurt van Nieuwegein helpt? Wij weten alles over vrouwenhaar en weten daarom precies hoe we zorg moeten dragen voor jouw kapsel. Na een bezoek aan onze dameskapper in de buurt van Nieuwegein voel jij je weer helemaal vol zelfvertrouwen.

 

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Als dameskapper nabij Nieuwegein verzorgen wij kwaliteit

De kans dat je ergens in de omgeving van Nieuwegein een betere dameskapper vindt dan wij is zeer klein. Er is namelijk vrijwel geen andere kapper in regio Utrecht die dat extra stapje zet zoals wij dat doen. Bij ons ontvang je namelijk een unieke beauty-ervaring die versterkt wordt door prachtige live muziek en de mooiste kunstitems in onze zaak. Daarnaast passen wij de hete schaartechniek voor je toe, die alleen de beste haarprofessionals beheersen. Deze zorgt ervoor dat de haarbouwstoffen behouden blijven en punten niet meer kunnen splijten. Zo verzorgen wij als gespecialiseerde dameskapper nabij Nieuwegein ook jouw haar tot in de perfectie. Wij zijn tevens actief als herenkapper bij Nieuwegein als jouw partner of een vriend nog een goede haarprofessional nodig heeft.

Plan een bezoek in voor een onvergetelijke kapperservaring

Als dameskapper voor klanten uit de omgeving van Nieuwegein doen wij er uiteraard ook alles aan om de beste prijzen aan te bieden. Zo verzorgen we voor jou een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Heb jij interesse in onze diensten? Benader ons dan snel door een e-mail te sturen naar info@schiffer.nl of door ons te bellen op 030-2311511.

pand