Afspraak maken? 030 231 1511

Geweldige herenkapper in de buurt van Nieuwegein

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Wij zijn de beste herenkapper in de omgeving van Nieuwegein. Het personeel van onze kapperszaak in Utrecht bestaat namelijk exclusief uit echte specialisten. Daarnaast bieden wij een uniek concept aan als herenkapper in de buurt van Nieuwegein; een volledige verzorgingservaring. Bij ons geniet je tijdens je bezoek namelijk van live muziek en onze kunstitems.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Wij verzorgen je optimaal als uw herenkapper nabij Nieuwegein

Als herenkapper uit de omgeving van Nieuwegein weet Schiffer Haarbeleving precies hoe we het haar van mannen moeten behandelen om het beste kapsel te creëren. Na een afspraak met een van onze specialisten zie jij er dan ook weer helemaal verzorgd en vol zelfvertrouwen uit. In de decennia dat wij als kapperszaak in Utrecht actief zijn hebben wij overigens onze strepen meer dan verdiend, wat goed te zien is aan de honderden positieve reviews die online over ons te vinden zijn. Wil jij de nieuwste tevreden klant worden na een behandeling van de herenkapper bij Nieuwengijn? Dat kan zeker, als jij een afspraak met ons maakt. Tevens fungeren wij als gespecialiseerde dameskapper in regio Nieuwegein.

Maak snel een afspraak voor een bezoek aan onze zaak

Wil jij graag het perfecte kapsel voor jou laten knippen door een van onze geweldige kapsters of kappers? Dat is natuurlijk mogelijk. Maak snel een afspraak door het contactformulier in te vullen. Ook staan we je graag telefonisch te woord als je belt naar 030-2311511. We horen graag snel van je! 

pand