Afspraak maken? 030 231 1511

Je haar kleuren in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Als je je haar wilt laat kleuren, kun je het best terecht bij een van de professionele kappers van onze salon Schiffer Haarbeleving in Utrecht. Onze haarspecialisten zijn heel erg goed in het aanbrengen van verschillende kleuren en beheersen verschillende kniptechnieken tot in de perfectie. Al jouw individuele haarwensen laten wij daarom gemakkelijk uitkomen. Bezoek ons daarom snel in Utrecht en laat ook jouw haar prachtig verven. 

Wil jij je haar laten kleuren in Utrecht? 

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Laat je haar kleuren en knippen bij deze salon

Het laten kleuren van je haar in onze salon is een ideale manier om een frisse en nieuwe uitstraling te krijgen. Ook als je graag je haar bij wilt laten kleuren, voeren wij jouw wensen natuurlijk op een bekwame wijze voor je uit. Op het gebied van haarverzorging zijn de kapsters en kappers in ons team echte toppers. Om je haar perfect te verven, volgen deze haarstylisten uit Utrecht regelmatig trainingen om up-to-date te blijven en wonen ze beurzen bij. Zo zorgen wij ervoor dat we al jouw knipwensen kunnen laten uitkomen. Je haar laten verven is bij onze salon dan ook een bijzondere wellness-beleving.

Maak een afspraak bij een van onze experts

Je krijgt het beste resultaat als je je haar laat kleuren door een echte specialist van Schiffers Haarbeleving. Maak online een afspraak met een van onze kappers en wij nemen uitgebreid de tijd voor jouw kapsel. Het is bij ons ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Weet je niet goed welke kleur je je haar wilt laten verven, of wil je bijvoorbeeld advies over highlights? Dan is het mogelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 030-2311511 of een e-mail te sturen naar info@schiffer.nl

pand