Afspraak maken? 030 231 1511

Kapper zonder afspraak in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Het is volkomen begrijpelijk als je af en toe een kappersafspraak vergeet te maken, dus als je op zoek bent naar een kapper zonder afspraak in Utrecht, zit je goed (mits ruimte) bij de kapsalon Schiffer Haarbeleving. Ons ervaren team van kappers verwelkomt jou met open armen en helpt je zo snel mogelijk aan een comfortabele kappersstoel.

 

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Kom langs bij onze ervaren kapper zonder afspraak in Utrecht

Soms komt het voor dat je vergeet een afspraak te maken bij een goede kapper. Dat begrijpen wij heel goed, en daarom is het bij onze kapper mogelijk om zonder afspraak (mits ruimte) binnen te wandelen in onze kapsalon in Utrecht. Neem plaats in de stoel, jouw privéplek, waar je lekker kan blijven zitten vanwege de zwenkarm-wasbakken naast iedere stoel. Geniet van een complete wellnessbeleving met mooie muziek op de achtergrond, een professionele kappersbehandeling en een rustgevende hoofdmassage. Bij onze kapsalon, onder andere een gespecialiseerde dameskapper, zit je zonder afspraak goed voor een compleet gevoel van welbevinden. Je geniet bij ons zelfs van bijzondere kunst. Iedere twee à drie maanden hangt er in onze kapperszaak namelijk een nieuwe expositie.

Breng ons een bezoek voor een nieuw kapsel

Wil je graag naar de kapper zonder afspraak in een kapsalon in de buurt van Utrecht? Kom bij ons (mits ruimte), de beste kapper in Utrecht-Oost, langs in de Nachtegaalstraat! Met veel plezier word je verder geholpen door een haarstylist in Utrecht. Wil je toch een afspraak maken om zeker te zijn van je plek? Neem contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 030-2311511, te e-mailen naar info@schiffer.nl of door online een afspraak te maken.

pand