Afspraak maken? 030 231 1511

Kapper zonder afspraak in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Het is volkomen begrijpelijk als je af en toe een kappersafspraak vergeet te maken, dus als je op zoek bent naar een kapper zonder afspraak in Utrecht, zit je goed bij Schiffer Haarbeleving. Ons ervaren team van kappers verwelkomt jou met open armen en helpt je zo snel mogelijk aan een comfortabele kappersstoel. 


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Een ervaren kapper, ook zonder afspraak, in Utrecht 

Soms komt het voor dat je vergeet een afspraak te maken bij een goede kapsalon. Dat begrijpen wij heel goed, en daarom is het bij onze kapper mogelijk om zonder afspraak binnen te wandelen in Utrecht. Neem plaats in de stoel, jouw privéplek, waar je lekker kan blijven zitten vanwege de zwenkarm wasbakken naast iedere stoel. Geniet van een complete behandeling met mooie muziek op de achtergrond, een professionele kappersbehandeling en een rustgevende hoofdmassage. Bij ons, onder andere een gespecialiseerde dameskapper, zit je goed voor een compleet gevoel van welbevinden. 


Kom langs, ook als je geen afspraak hebt!

Wil je graag naar de kapper zonder afspraak en ben je in, of in de buurt van Utrecht? Kom bij ons, de beste kapper in Utrecht Oost, langs in de Nachtegaalstraat! Met veel plezier word je verder geholpen. Wil je toch een afspraak maken om zeker te zijn van je plek? Neem contact met ons op! Dat kan door te bellen naar 030-2311511 of maak online een afspraak


pand