Afspraak maken? 030 231 1511

Kapper zonder afspraak in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Knippen zonder afspraak is alleen mogelijk wanneer er plek is.

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Heb jij een druk schema of wil je graag flexibel zijn en ben je daarom op zoek naar een kapper zonder afspraak in Utrecht? Dan zit je goed bij Schiffer Haarbeleving. Ons ervaren team van kappers verwelkomt jou met open armen met of zonder afspraak in onze kapsalon en helpt je zo snel mogelijk aan een comfortabele kappersstoel.

Op zoek naar een professionele herenkapper in Utrecht?

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Kom langs bij onze ervaren kapper zonder afspraak in onze kapsalon

Soms komt het voor dat je vergeet een afspraak te maken bij je kapperszaak. Dat begrijpen wij heel goed, en daarom is het bij onze kapper mogelijk om zonder afspraak binnen te wandelen. Wanneer het aan jou is, neem je plaats in de stoel, jouw privéplek, waar je lekker kan blijven zitten vanwege de zwenkarm-wasbakken naast iedere stoel. Geniet van een complete wellnessbeleving met mooie muziek op de achtergrond. Bij onze kapsalon, onder andere een gespecialiseerde dameskapper, zit je zonder afspraak goed voor een compleet gevoel van welbevinden. Je geniet bij ons zelfs van bijzondere kunst. Iedere twee à drie maanden hangt er in onze kapperszaak namelijk een nieuwe expositie.

Breng ons een bezoek voor een nieuw kapsel

Wil je graag naar de kapper zonder afspraak in een kapsalon in de buurt van Utrecht? Kom bij ons langs! Als we tijd en plaats hebben, word je met veel plezier verder geholpen door een van onze ervaren kappers. Wil je toch een afspraak maken om zeker te zijn van je plek? Je kunt bij ons eenvoudig online een afspraak maken of hiervoor contact met ons opnemen.

pand