Afspraak maken? 030 231 1511

Kinderkapper in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Bij ons zit je goed voor een professionele en ervaren kinderkapper in Utrecht. Je kinderen zijn in zeer goede handen bij ons team. Samen met je kind een behandeling ondergaan is natuurlijk ook mogelijk! Dat is een fijne ervaring voor jullie beiden en zo sla je meteen twee vliegen in één klap. Dat bespaart weer tijd.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Kom langs met het hele gezin bij dé kinderkapper in Utrecht

Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat iedereen zich bij Schiffer Haarbeleving op zijn gemak voelt. Al sinds 1975 knippen wij met veel liefde en plezier, waardoor we ons ontwikkeld hebben tot ervaren kinderkapper in Utrecht. Ook zijn we gespecialiseerd in dames- en herenkapsels; dit maakt ons een uitstekende optie en ook perfect als kapsalon nabij Utrecht-Oost voor het hele gezin. Denk ook aan verzorgende haarmaskers en ontspannende hoofdmassages in een zintuigprikkelende omgeving voor een ultieme wellness- ervaring voor de ouders. Als kinderkapper in Utrecht zorgen we ervoor dat jouw kinderen mooi geknipt en verzorgd worden. We staan natuurlijk klaar voor klanten uit de gehele regio Utrecht. Denk aan plaatsen als Bilthoven, Maarssen, Zeist en Nieuwegein. Wellicht vind je het fijn om tegelijkertijd met je kinderen de kapper te bezoeken? Dan zijn we er bijvoorbeeld voor je als heren- of dameskapper nabij Bilthoven.

Eenvoudig een afspraak maken doe je zo!

Bekijk de prijslijst voor alle mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben of meteen een afspraak willen maken, bel dan naar 030-2311511 of stuur een e-mail naar info@schiffer.nl. Je kan ook gemakkelijk online een afspraak inplannen. Ook zonder afspraak kan je gewoon naar binnen wandelen. Ons enthousiaste team helpt jou en je kinderen dan zo snel mogelijk verder. We zien je snel in de Nachtegaalstraat bij dé kinderkapper in Utrecht!

pand