Afspraak maken? 030 231 1511

Een goede kapsalon nabij Bilthoven

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Zoek jij nog naar een goede kapsalon in de buurt van Bilthoven? Goed nieuws; want dan is jouw zoektocht bij deze voorbij. Wij zijn namelijk de perfecte kapperszaak die graag dat stapje extra zet voor haar klanten. Bij Schiffer Haarbeleving uit Utrecht reken je dan ook op een perfecte knipbeurt, een ontspannende gezichtsmassage en heerlijk ontspannend beautymoment en nog veel meer op het gebied van wellness.

 

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Profiteer van vaardigheden van onze kapsters en kappers in de kapsalon bij Bilthoven

Onze kapsalon, die goed bereikbaar is vanuit Bilthoven, bestaat als sinds de jaren zeventig. Uiteraard zijn we qua stijl mee ontwikkeld met onze wereld en zijn we in staat kapsels in verschillende modellen te verzorgen. Dit heeft ons zeer veel ervaring en een mooie dosis vakkennis opgeleverd die we vandaag de dag graag toepassen als je vanuit Bilthoven onze kapsalon binnenstapt. Bij ons wordt een bezoek gekenmerkt door inzet, passie en bekwaamheid. Het resultaat van deze combinatie is het perfecte kapsel voor jou of een heerlijke schoonheidsbehandeling, waardoor jij weer helemaal straalt. Wij zijn echt een excellente dameskapper. Daarnaast laten wij je graag onze kunsten zien als herenkapper

Maak vandaag nog een afspraak bij ons

Wil jij er snel weer tiptop uitzien en met een herboren zelfvertrouwen de straat opgaan? Plan dan een bezoek in aan onze kapperszaak in Utrecht. Wij staan je graag te woord als je belt naar 030-2311511. Het is ook mogelijk een afspraak te maken door het contactformulier in te vullen van onze kapsalon in de buurt van Bilthoven. 

pand