Afspraak maken? 030 231 1511

Dameskapper voor klanten uit de buurt van Bilthoven

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Dus jij zoekt nog een goede dameskapper in de omgeving van Bilthoven met een goede reputatie? Dan zit je bij ons in Utrecht zonder enige twijfel goed. Door onze hoogwaardige service hebben wij inmiddels al honderden klanten naar tevredenheid geholpen om het kapsel van hun dromen te krijgen. Nu willen wij dat als dameskapper nabij Bilthoven ook graag voor jou doen.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Bezoek onze dameskapper nabij Bilthoven voor een gespecialiseerde verzorging

Als dameskapper zijn wij met onze dameskapsalon in Utrecht gevestigd, wat dus heel erg dicht bij Bilthoven ligt. Al sinds de jaren zeventig creëren wij daar voor onze klanten het ultieme wellness-gevoel. Dit doen we door altijd met onze tijd mee te gaan, zodat we kunnen inspelen op de laatste trends. Ook werken wij er als dameskapper nabij Bilthoven iedere dag aan om de ervaring in onze zaak nog verder te verbeteren. Dit doen we onder andere door voor mooie muziek te zorgen, prachtige kunst op te hangen als sfeermaker en door iedere dag aan onze vaardigheden te werken. Deze ultieme ervaring bieden we ook aan als herenkapper nabij Bilthoven.

Benader ons op korte termijn

Natuurlijk hopen wij jou snel te mogen ontvangen in onze kapsalon in regio Bilthoven. Als je onze wellness-beleving wil ervaren, moedigen wij je aan om op korte termijn contact met ons op te nemen. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar 030-2311511. Schiffer Haarbeleving hoort graag van je en behandelt je aanvraag zo snel mogelijk.

pand