Afspraak maken? 030 231 1511

Gespecialiseerde dameskapper in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerde dameskapper in Utrecht, kijk dan niet verder. Bij Schiffer Haarbeleving wordt je haar geknipt en word je geadviseerd door ervaren kapsters. Al sinds 1975 zijn wij dé kapsalon in Utrecht Oost, vanwege de beleving van het ultieme wellness-gevoel in de kappersstoel.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Kom langs voor een uitgebreide behandeling bij onze gespecialiseerde dameskapper in Utrecht

Van de meest uitgebreide knipbehandelingen met een complete wellness-ervaring, tot een simpele knipbeurt of een heerlijk haarmasker gecombineerd met een hoofdmassage. Alles waar jouw voorkeur ligt, doen we graag voor je. Bekijk de prijslijst voor alle opties van de ultieme haarbeleving bij onze gespecialiseerde dameskapper in Utrecht. Niet alleen ga je weg met een prachtig kapsel, maar ook met een gevoel van welbevinden. Een heerlijke, ontspannen behandeling is dus gegarandeerd!


Bel of plan online een afspraak in

Wil je langskomen bij onze kapsalon en het team van ervaren kapsters ontmoeten? Ben je benieuwd waarom wij dé gespecialiseerde dameskapper in Utrecht zijn? Maak dan snel je afspraak door te bellen naar 030-2311511 of maak eenvoudig online een afspraak. Ook is het mogelijk om langs te komen zonder afspraak. Wij helpen je dan zo spoedig mogelijk. Kom langs en ontdek waarom wij zo hoog gewaardeerd worden door onze klanten!


pand