Afspraak maken? 030 231 1511

Gespecialiseerde dameskapper in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde dameskapper in Utrecht? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid aan om een afspraak in te plannen met een kapper die gespecialiseerd is in het verzorgen van het haar van vrouwen in Utrecht. Bij Schiffer Haarbeleving wordt jouw haar geknipt en word je geadviseerd door ervaren kappers. Al sinds 1975 zijn wij dé kapsalon voor dames in Utrecht, vanwege de beleving van het ultieme wellnessgevoel in de kappersstoel.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Een uitgebreide behandeling van onze gespecialiseerde dameskapper in Utrecht

In onze kapsalon voor dames in Utrecht is het mogelijk om te kiezen voor een complete wellness-ervaring. Zo kies je uiteraard voor een knipbeurt, maar is het ook altijd een optie om een heerlijk haarmasker aan te laten brengen. Alles wat jouw voorkeur heeft is mogelijk met een kapper of kapster voor vrouwen die precies weet waar hij of zij bij ons in Utrecht mee bezig is. Wij passen alles voor je toe; van bijzondere kniptechnieken tot het kleuren van je haar. In onze kapsalon voor dames in Utrecht reken je dan ook op de totale wellness-ervaring.


Ervaar de gehele service van onze kapsalon voor vrouwen in Utrecht

Bekijk de prijslijst voor alle opties van de ultieme haarbeleving bij onze gespecialiseerde dameskapper in Utrecht. Niet alleen ga je bij onze kapper voor vrouwen in Utrecht weg met een prachtig kapsel, maar ook met een gevoel van welbevinden. Een heerlijke, ontspannen behandeling is dus gegarandeerd in onze kapsalon voor dames in Utrecht! Niet alleen dames kunnen bij onze kapsalon in Utrecht terecht. Naast een gespecialiseerde dameskapper zijn wij namelijk ook een luxe herenkapper

Bel of plan online een afspraak in bij onze kapper gespecialiseerd in vrouwen in Utrecht

Wil je langskomen bij onze kapsalon voor dames in Utrecht en het team van ervaren kappers ontmoeten? Ben je benieuwd waarom wij dé gespecialiseerde dameskapper in Utrecht zijn? Maak dan snel je afspraak door te bellen naar 030-2311511 of te e-mailen óf maak eenvoudig online een afspraak. Ook is het mogelijk om langs te komen zonder afspraak (mits ruimte) bij onze gespecialiseerde dameskapper in Utrecht. Wij helpen je dan zo spoedig mogelijk. Kom langs bij ons in Utrecht en ontdek waarom wij als kapper voor vrouwen zo hoog gewaardeerd worden door onze klanten! Wij zijn ook een ideale dameskapper nabij Zeist of een andere plaats in regio Utrecht.

pand