Afspraak maken? 030 231 1511

Gespecialiseerde dameskapper in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Als je op zoek bent naar een gespecialiseerde dameskapper in Utrecht, kom dan langs bij onze kapper voor vrouwen. Bij Schiffer Haarbeleving wordt je haar geknipt en word je geadviseerd door ervaren kappers. Al sinds 1975 zijn wij dé kapsalon voor dames in Utrecht, vanwege de beleving van het ultieme wellnessgevoel in de kappersstoel.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Kom langs voor een uitgebreide behandeling bij onze gespecialiseerde dameskapper in Utrecht

Van de meest uitgebreide knipbehandelingen met een complete wellnesservaring, tot een simpele knipbeurt of een heerlijk haarmasker; je kunt voor allerlei diensten terecht bij onze kapsalon voor dames in Utrecht. Alles waar jouw voorkeur ligt, of dit een bijzondere kniptechniek is of het kleuren van je haar; onze kapper gespecialiseerd in het knippen van vrouwen doet dit graag voor je in onze salon in Utrecht. Bekijk de prijslijst voor alle opties van de ultieme haarbeleving bij onze gespecialiseerde dameskapper in Utrecht. Niet alleen ga je bij onze kapper voor vrouwen in Utrecht weg met een prachtig kapsel, maar ook met een gevoel van welbevinden. Een heerlijke, ontspannen behandeling is dus gegarandeerd in onze kapsalon voor dames in Utrecht! Niet alleen dames kunnen bij onze kapsalon in Utrecht terecht, naast een gespecialiseerde dameskapper zijn wij namelijk ook een luxe mannenkapper.

Bel of plan online een afspraak in bij onze kapper gespecialiseerd in vrouwen in Utrecht

Wil je langskomen bij onze kapsalon voor dames in Utrecht en het team van ervaren kappers ontmoeten? Ben je benieuwd waarom wij dé gespecialiseerde dameskapper in Utrecht zijn? Maak dan snel je afspraak door te bellen naar 030-2311511 of te e-mailen naar info@schiffer.nl óf maak eenvoudig online een afspraak. Ook is het mogelijk om langs te komen zonder afspraak. Wij helpen je dan zo spoedig mogelijk. Kom langs bij ons in Utrecht en ontdek waarom wij als kapper voor vrouwen zo hoog gewaardeerd worden door onze klanten!

 

pand