Afspraak maken? 030 231 1511

Goede kapper in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Als je nog een goede kapper uit Utrecht zoekt, dan weet je zeker dat je bij ons goed zit vanaf het moment dat je onze zaak binnenloopt. Hier tref je onze andere tevreden klanten aan die langskomen voor hun knipbeurt, terwijl je luistert naar prachtige live muziek en geniet van de kunst die bij ons aan de muur hangt. Je voelt dat je helemaal tot rust komt terwijl een goede kapper bij ons in Utrecht voor jou, indien gewenst, onze beroemde hete haartechniek toepast.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Uw haar laten knippen bij deze goede kapper in Utrecht

Je laten knippen door een goede kapper van Schiffer Haarbeleving is een ervaring als geen ander. Je laat je bij ons een compleet nieuw kapsel aanmeten of laat je haar professioneel kleuren. Bij ons zijn de mogelijkheden op haargebied vrijwel eindeloos. Een goede kapper doet er in onze salon in Utrecht alles aan om jouw kappersbezoek optimaal te laten verlopen. Deze bijzondere haarbeleving kun je zelfs ervaren tijdens een kappersbezoek zonder afspraak. Aangezien wij excelleren als goede kapper uit Utrecht voor zowel dames en heren als voor kinderen, weten wij zeker dat ook jij onze kapperszaak altijd tevreden verlaat.


Maak online een afspraak

Bij een goede kapper als Schiffer Haarbeleving in Utrecht zien we jou graag verschijnen. Zo weet je zeker dat een van de kappers uit ons team uitgebreid de tijd voor je neemt. Je maakt deze afspraak eenvoudig online. Daarnaast is het mogelijk om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@schiffer.nl of door te bellen naar 030-2311511.


pand