Afspraak maken? 030 231 1511

Haarmaskers in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Kom langs voor heerlijke haarmaskers bij onze zaak in Utrecht. Dit is altijd een goede keuze voor als jouw haar even iets extra’s nodig heeft om weer op te leven. Je haar zal je dankbaar zijn na deze intensieve behandeling. 


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Geniet van heerlijke haarmaskers in onze kapsalon in Utrecht

Wil je een hele knipbeurt en een heerlijke wellness-behandeling? Of wil je liever alleen langskomen voor de intensieve haarmaskers in onze zaak in Utrecht Oost? Wij behandelen jou graag en geven advies over de beste maskers voor jouw haartype. Ons team heeft namelijk veel kennis van zaken door jarenlange ervaring. We zijn gestart in 1975 en altijd meegegaan met de moderne tijd. Daarom zijn wij dé hairstylist in Utrecht


Kom snel langs voor jouw behandeling

Neem plaats in één van de klassieke Belmont kappersstoelen, neem een heerlijke espresso, luister naar de muziek en bewonder de prachtige kunstwerken. Oftewel: geniet van jouw behandeling met je favoriete haarmaskers bij Schiffer Haarbeleving in Utrecht. Een gespecialiseerde dameskapper, maar ook een zeer ervaren heren- en kinderkapper. Maak jouw afspraak door te bellen naar 030-2311511 of maak hem eenvoudig online. Ook vragen of opmerkingen kan je aan ons kwijt door contact op te nemen. We zien je snel verschijnen in Utrecht!

pand