Afspraak maken? 030 231 1511

Hoofdmassage in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Naast een professionele kappersbehandeling kan je ook een heerlijke hoofdmassage bij onze kapsalon in Utrecht boeken. Kom volledig tot rust door de professionele massagetechnieken van onze kappers. Lekker geurende etherische oliën maken jouw beleving helemaal af en je hoofdhuid zal je dankbaar zijn.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Een complete kappersbehandeling met hoofdmassage in Utrecht

Niet alleen is het goed om je haar een intensieve behandeling te geven, maar ook je hoofdhuid is een belangrijk aspect van gezond haar. Boek daarom je hoofdmassage bij Schiffer Haarbeleving in Utrecht. Je kan bij ons terecht voor massages, maar natuurlijk ook voor professionele knipbehandelingen. Dit wordt allemaal gedaan door ervaren kappers voor heren, dames en kinderen. Voor studenten is er op dinsdag, woensdag en donderdag een korting van 20%. Zo kan iedereen gebruikmaken van het grote aanbod aan luxe behandelingen. Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit omliggende plaatsen, zoals Bilthoven. Ook is onze kapsalon in de buurt van Maarssen.

Maak eenvoudig een afspraak online of bel ons

Kan je niet meer wachten op een rustgevende hoofdmassage in onze kapsalon in Utrecht? Twijfel dan niet en maak eenvoudig online een afspraak. Natuurlijk kan je ons ook bellen of een e-mail sturen naar info@schiffer.nl om een afspraak in te plannen. Ons team staat je graag te woord. Bel direct naar 030-2311511. We zien je graag snel verschijnen voor jouw hoofdmassage in onze kapsalon in Utrecht.

pand