Afspraak maken? 030 231 1511

Hoofdmassage in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Wil je een heerlijke hoofdmassage boeken in omgeving Utrecht? Bij Schiffer kom je volledig tot rust door de professionele massagetechnieken van onze kappers. De massage is niet alleen ontspannend, maar brengt ook diverse gezondheidsvoordelen voor je hoofdhuid met zich mee. Zo stimuleert het onder meer de haargroei en verlicht het stress. De heerlijke etherische oliën maken jouw beleving helemaal af en je hoofdhuid zal je dankbaar zijn. 

Welkom bij dé kapper van Utrecht

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Een complete behandeling met hoofdmassage

Een hoofdmassage is een ideale behandeling voor iedereen die op zoek is naar ontspanning in het dagelijks leven. In onze kapperszaak passen we gerichte technieken toe. Deze bewegingen stimuleren de bloedcirculatie in de hoofdhuid, wat nodig is voor het voeden en versterken van het haar. Ook zorgt de hoofdmassage voor verlichting van spanning in bijvoorbeeld de nek. Je kan bij ons terecht voor massages, maar natuurlijk ook voor professionele knipbehandelingen. Dit wordt allemaal gedaan door onze ervaren kappers voor heren, dames en kinderen. Voor studenten is er op dinsdag, woensdag en donderdag een korting van 20%. Zo kan iedereen gebruikmaken van het grote aanbod aan luxe behandelingen. 

Maak eenvoudig een afspraak online of bel ons

Kan je niet meer wachten op een rustgevende hoofdmassage in onze kapsalon in Utrecht? Twijfel dan niet en maak eenvoudig online een afspraak. Natuurlijk kun je ook een e-mail sturen naar info@schiffer.nl om een afspraak in te plannen. Ons team staat je graag te woord. We zien je graag snel verschijnen voor jouw hoofdmassage in onze salon.


pand