Afspraak maken? 030 231 1511

Dé kapper in Utrecht voor studenten

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren kapper in Utrecht voor studenten met studentenkorting? Bij Schiffer Haarbeleving is er voor studenten een fijne korting van 20% op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Dit maakt een luxe behandeling ook voor jou als student haalbaar!


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

De kapper voor iedereen in Utrecht en omgeving, ook voor studenten

Luxe behandelingen, van knippen tot hoofdmassages, worden voor iedereen mogelijk gemaakt door de studentenkorting van deze kapper in Utrecht. Wij zijn dé kapper van regio Utrecht, ook voor studenten. Het gebruik van professionele merken en een ervaren team van kappers laat ieders haar weer opleven. We begrijpen als geen ander dat je als student veel stress ervaart en gunnen jou daarom een rustgevende behandeling in een zintuigprikkelende omgeving. Dankzij de studentenkorting van deze kapper in Utrecht is zo’n behandeling voor iedere student betaalbaar. Ga zitten in jouw privéstoel, waar je niet meer uit hoeft te komen vanwege de zwenkarm-wasbakken naast iedere stoel. Luister naar mooie wereldmuziek en geniet van de kunst aan de muren van onze salon, terwijl een goede kapper je haar verzorgt. Ook zonder afspraak wandel je gewoon bij onze salon naar binnen!

Maak eenvoudig jouw afspraak online of bel ons op

Een afspraak maken met studentenkorting bij dé kapper in Utrecht voor studenten doe je eenvoudig door te bellen naar 030-2311511 of door je afspraak online in te plannen. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@schiffer.nl. Wellicht ben jij als student nog wel zoekende naar een baan? Reageer dan op onze vacature voor een kapster of kapper in Utrecht.

pand