Afspraak maken? 030 231 1511

Dé kapper in Utrecht voor studenten

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren kapper in Utrecht voor studenten met studentenkorting? Bij Schiffer Haarbeleving is er voor studenten een fijne korting van 20% op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Kom snel langs voor jouw betaalbare, luxe haarbehandeling.

Op zoek naar een professionele herenkapper in Utrecht?

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

De kapper voor iedereen in Utrecht en omgeving, ook voor studenten

In bruisende studentenstad Utrecht bieden wij als kapper allerlei luxe behandelingen voor studenten mét studentenkorting. Met een fijne sfeer, goede muziek en een moderne inrichting bieden wij een ontspannende omgeving voor de student. Of het nu gaat om een eenvoudige knipbeurt of een complete transformatie door het haar te laten kleuren, bij ons als kapper profiteren studenten van een aantrekkelijke studentenkorting op alle behandelingen. En het mooie is: ook zonder afspraak wandel je gewoon bij onze salon naar binnen!


Maak eenvoudig jouw afspraak online of bel ons op

Wil je als student profiteren van studentenkorting bij een kapper? Kom dan naar onze kapsalon in Utrecht. Wij bieden allerlei haarverzorgingsbehandelingen in onze gerenommeerde salon. Maak direct online een afspraak of kom langs wanneer het jou uitkomt. Wellicht ben je zelf als student nog wel zoekende naar een baan? Reageer dan op onze vacature voor een kapster of kapper in Utrecht.


pand