Afspraak maken? 030 231 1511

Herenkapper in Utrecht Oost

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Bij ons zit je goed als je op zoek bent naar een ervaren herenkapper in Utrecht-Oost. Kom en geniet in onze kapsalon voor heren in Utrecht van een professionele kappersbehandeling, uitgevoerd door een kapper die gespecialiseerd is in het knippen van mannen. Denk niet alleen aan een behandeling voor je hoofdhaar, je kan namelijk ook kiezen voor een scheerritueel of baardvariatie. Je krijgt altijd een luxe behandeling in een fijne, stimulerende omgeving bij dé mannenkapper in Utrecht. Wij hebben allerlei mogelijkheden, zodat je weer helemaal verfrist naar buiten wandelt.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Kom langs bij dé herenkapper in Utrecht-Oost

Na elke behandeling bij onze luxe mannenkapper in Utrecht, loop je met een volledig vernieuwd gevoel de deur uit van onze kapsalon voor heren. Vanaf het moment dat je binnenstapt bij Schiffer Haarbeleving word je ondergedompeld in een oase van rust. Al jouw zintuigen worden bij deze kapper voor mannen in Utrecht namelijk geprikkeld. De muzikale omgeving met genres als jazz, blues en wereldmuziek, maakt jouw haarbeleving en algehele ervaring compleet. Er is op diverse momenten zelfs livemuziek rondom de vleugel. Ook worden jouw smaakpapillen in onze kapsalon voor heren in Utrecht verwend met verrukkelijke Italiaanse koffie. De ervaren kappers doen er alles aan om jouw ervaring rustgevend en onvergetelijk te maken. Alles gecombineerd maakt ons dé herenkapper in Utrecht-Oost door een uniek concept waar je alle dagelijkse stress loslaat. Je hoeft alleen maar te genieten van het moment dat je geknipt wordt door onze kapper gespecialiseerd in het knippen van mannen in Utrecht. Onze kapsalon voor heren in Utrecht zorgt tijdens de knipbeurt voor een échte wellnesservaring. Dit doen we overigens voor gasten uit de weide omgeving, zoals bijvoorbeeld uit Nieuwegein.


Maak jouw afspraak bij onze luxe mannenkapper in Utrecht

Wij zijn een luxe mannenkapper, maar zijn tevens een gespecialiseerde dames- en kinderkapper in Utrecht. Het hele gezin is welkom bij onze haarstylisten in UtrechtPlan online een afspraak in bij een kapper van ons, die gespecialiseerd is in het knippen van mannen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar 030-2311511 of door een e-mail te sturen naar info@schiffer.nl. Ons team staat je heel graag te woord voor al je vragen of opmerkingen. Ben je benieuwd? Kom dan snel langs bij deze herenkapper in Utrecht-Oost! Ook zonder afspraak (mits ruimte) kun je in onze kapsalon voor heren binnen komen wandelen voor een knipbeurt of scheerritueel bij een kapper speciaal voor mannen in Utrecht. Je wordt altijd met open armen verwelkomd door onze herenkapper in Utrecht-Oost.

pand