Afspraak maken? 030 231 1511

Hairstylist in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren hairstylist in Utrecht? Kom dan langs bij Schiffer Haarbeleving. Ons ervaren team van kappers voldoet aan al jouw wensen en heeft veel kennis van allerlei kniptechnieken en haarproducten. Bij ons is een kappersbezoek veel meer dan alleen het knippen van je haar. Wij zorgen er als hairstylist in Utrecht namelijk voor dat jij met een verfrist kapsel en een ontspannen gevoel de deur uit loopt. 


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

De betere hairstylist van Utrecht

Als hairstylist uit Utrecht zorgen wij ervoor dat jouw kappersbezoek bezoek een volledige wellness-kapperervaring wordt. Jij ontspant volledig en loopt met een verfrist gevoel onze zaak weer uit. Wij verzorgen onze hoogwaardige diensten als hairstylist in Utrecht al sinds 1975, toen we startten met onze kapperszaak. Sindsdien hebben we ons volop ingezet voor onze ontwikkeling en het meegaan met onze tijd op het gebied van haartrends. Dit alles heeft van de diensten van Schiffer Haarbeleving een krachtig concept gemaakt.

Onze werkwijze

Als de ultieme wellness-kapper blinken we in de eerste plaats uit in het knippen, maar zijn we ook in staat je in jouw verdere schoonheidsbehoeften te voorzien. Ons team blinkt verder namelijk uit in het verzorgen van haarmaskers en voert voor jou bijvoorbeeld hoofdmassages uit. Dit doen wij als haarstylist in Utrecht voor zowel heren en dames als voor kinderen. Voor iedereen die bij ons binnenstapt verzorgen wij simpelweg de meest hoogwaardig mogelijke ervaring.

Bel ons om jouw afspraak te maken of plan deze online in

Kom bij ons langs als jij je kapsel wil laten opfrissen, je een intensief haarmasker wilt of als je een hoofdmassage wilt krijgen. Het kan allemaal door je afspraak direct online in te plannen bij onze hairstylist in Utrecht. Ook is het mogelijk te bellen naar 030-2311511 om iemand van het team te spreken of een e-mail te sturen naar info@schiffer.nl.

pand