Afspraak maken? 030 231 1511

Hairstylist in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren hairstylist in Utrecht? Kom dan langs bij Schiffer Haarbeleving. Ons ervaren team van kappers voldoet aan al jouw wensen en heeft veel kennis van allerlei kniptechnieken en haarproducten. Bij ons is een kappersbezoek veel meer dan alleen het knippen van je haar. Wij zorgen er als hairstylist in Utrecht namelijk voor dat jij met een verfrist kapsel en een ontspannen gevoel de deur uit loopt. 


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

De betere hairstylist van Utrecht

In 1975 zijn we gestart met onze kapperszaak en we zijn sindsdien altijd met de moderne tijd meegegaan op het gebied van haartrends. Dat maakt Schiffer Haarbeleving een krachtig concept. Ons team zet jouw welzijn op de eerste plaats en is zeer ervaren in knippen, maar ook in andere behandelingen. We zetten in op het ultieme wellnessgevoel. Voor iedereen wordt het ultieme gevoel van ontspanning en rust nagestreefd. Je kunt altijd bij ons terecht: wij knippen zowel dames als heren en kinderen. Dat maakt ons dé hairstylist in Utrecht.

Bel ons om jouw afspraak te maken of plan deze online in

Kom bij ons langs als jij je kapsel wilt laten opfrissen, je een intensief haarmasker wilt of een hoofdmassage wilt krijgen, terwijl je luistert naar prachtige muziek. Het kan allemaal door je afspraak direct online in te plannen bij onze hairstylist in Utrecht. Ook is het mogelijk te bellen naar 030-2311511 om iemand van het team te spreken of je stuurt een e-mail naar info@schiffer.nl. Tot snel!

pand