Afspraak maken? 030 231 1511

Kapper in Utrecht Oost

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Als je op zoek bent naar een kapper in Utrecht-Oost, zit je goed bij ons. In 1975 zijn we gestart en sindsdien zijn we constant met de tijd meegegaan. Wij bieden jou een bijzondere ervaring door onze wellnessopties en livemuziek rondom de vleugel die midden in onze ruimte staat. Neem plaats in de kappersstoel van deze luxe kapper in Utrecht: jouw privéplek.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Dé luxe kapper van Utrecht-Oost

Zodra jij plaatsneemt in de kappersstoel van deze kapper in Utrecht-Oost, hoef je niet meer te verplaatsen. Niet alleen wordt jouw haar geknipt, maar je kan ook genieten van, onder andere, een hoofdmassage en een hot towel voor je gezicht. Dat kan allemaal terwijl je luistert naar prachtige muziek, zoals jazz, blues en andere wereldmuziek. Geniet ook van de mooie kunstwerken die aan de muren van onze luxe kapper in Utrecht hangen. De wellnesservaring bij onze kapper in Utrecht-Oost is onvergetelijk en een heerlijk moment van ontspanning.

Jij bent het belangrijkste voor ons

Het team van Schiffers Haarbeleving is dé trots van de zaak. Zij doen dit allemaal met veel passie en door hun jarenlange ervaring komen al jouw knipwensen altijd uit. Naast ons team zijn ook onze merken van topkwaliteit. Ook heb je hier de optie om te knippen met de hete schaartechniek. Als kapper in Utrecht-Oost luisteren we altijd goed naar jou en jouw voorkeuren. Onze klanten, van jong tot oud en zowel mannen als vrouwen, geven ons ook daarom een zeer hoge waardering. Twijfel niet en kom het zelf ervaren bij deze luxe kapper in Utrecht!

Maak een afspraak voor jouw ultieme geluksmoment

Ook als je geen afspraak hebt voor jouw knipbeurt, kan je gewoon bij onze kapper in Utrecht-Oost naar binnen wandelen. Wij doen dan ons uiterste best om jou zo spoedig mogelijk te helpen. Wil je verzekerd zijn van een plek? Maak dan online een afspraak, bel naar 030-2311511 of stuur een e-mail naar info@schiffer.nl. Onze luxe kapper in Utrecht helpt jou met veel plezier verder en ziet je graag verschijnen in onze zaak.

pand