Afspraak maken? 030 231 1511

Kapper in Utrecht Oost

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Als je op zoek bent naar een goede kapper in Utrecht-Oost, kom dan langs in onze kapsalon. In 1975 zijn wij onze onderneming gestart en sindsdien zijn we ieder jaar weer met onze tijd meegegaan. Wij bieden jou in onze kapsalon in Utrecht-Oost de bijzondere ervaring aan van onze wellnessopties en livemuziek rondom de vleugel die midden in onze ruimte staat. Ervaar zelf hoe het is om geknipt te worden door de meest luxe kapper in Utrecht: jouw privéplek.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Dé luxe kapper van Utrecht-Oost

Vanaf het moment dat jij plaatsneemt in de kapsalon van deze kapper in Utrecht-Oost, wil je nergens ander meer heen. Wij bieden je de mogelijkheid aan om je haar te laten knippen en tegelijkertijd te relaxen met een hot towel voor je gezicht of bijvoorbeeld een hoofdmassage. Dit alles ervaar je terwijl je in de kapsalon in Utrecht-Oost luistert naar prachtige muziek, zoals jazz, blues en andere wereldmuziek. De wellnesservaring die een kapper in onze luxe kapsalon in Utrecht-Oost voor je verzorgt, is onvergetelijk en ontspannend.

Jij bent het belangrijkste voor ons

Het team van Schiffer Haarbeleving is dé trots van de zaak. Iedere kapper in onze zaak werkt met passie in onze luxe kapsalon in Utrecht-Oost om jouw knipwensen uit te laten komen. Ervaar bijvoorbeeld hoe het is om geknipt te worden met de hete schaartechniek. In de luxe kapsalon in Utrecht-Oost luistert iedere kapper altijd goed naar jouw voorkeuren en werkt hij of zij enkel met producten van de beste merken. Onze klanten, van jong tot oud en zowel mannen als vrouwen, geven ons ook daarom een zeer hoge waardering. Twijfel niet en maak het zelf mee bij deze luxe kapper in Utrecht!

Maak een afspraak voor jouw ultieme geluksmoment

Ook als je zonder afspraak langskomt voor een knipbeurt van een geweldige kapper, kan je gewoon binnenwandelen in onze kapsalon in Utrecht-Oost. Wij doen dan ons uiterste best om jou zo spoedig mogelijk te helpen. Wil je verzekerd zijn van een plek? Maak dan online een afspraak, bel naar 030-2311511 of stuur een e-mail naar info@schiffer.nl. Onze luxe kapper in Utrecht helpt jou met veel plezier verder en ziet je graag verschijnen in onze zaak.


pand