Afspraak maken? 030 231 1511

Kapper in Utrecht Oost

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Als je op zoek bent naar een luxe kapper in Utrecht Oost, zit je goed bij ons. In 1975 zijn we gestart en sindsdien constant met de tijd meegegaan. Wij bieden jou een bijzondere ervaring door onze wellness-opties en livemuziek rondom de vleugel die midden in onze ruimte staat. Neem plaats in de kappersstoel: jouw privéplek.


“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Dé luxe kapper in Utrecht Oost

Zodra jij plaatsneemt in de kappersstoel, hoef je niet meer te verplaatsen. Niet alleen wordt jouw haar geknipt, je kan ook genieten van, onder andere, een hoofdmassage en een hot towel voor je gezicht. Dat allemaal terwijl je luistert naar prachtige muziek, zoals jazz, blues en andere wereldmuziek. Geniet ook van de mooie kunstwerken die aan de muren hangen. De ervaring bij onze luxe kapper in Utrecht Oost is onvergetelijk en een heerlijk moment van ontspanning.


Jij bent het belangrijkste voor ons

Het team bij Schiffers Haarbeleving is dé trots van de zaak. Zij doen dit allemaal met veel passie en door jarenlange ervaring komen al jouw knipwensen altijd uit. Naast ons team zijn ook onze merken van topkwaliteit. Ook de optie om te knippen met de hete schaartechniek kan hier. Als luxe kapper in Utrecht Oost luisteren we altijd goed naar jou en jouw voorkeuren. Onze klanten, van jong tot oud en zowel mannen als vrouwen, geven ons ook daarom een zeer hoge waardering. Twijfel niet en kom het zelf ervaren!


Maak een afspraak voor jouw ultieme geluksmoment

Ook als je geen afspraak hebt voor jouw knipbeurt, kan je gewoon bij onze luxe kapper in Utrecht naar binnen wandelen. Wij doen dan ons uiterste best om jou zo spoedig mogelijk te helpen. Wil je verzekerd zijn van een plek? Maak dan online een afspraak of bel naar 030-2311511. Wij helpen jou met veel plezier verder en zien je graag verschijnen in onze zaak.

pand