Afspraak maken? 030 231 1511

Vacature kapster of kapper in Utrecht

✔  Ultiem wellness-gevoel

✔  Hete schaartechniek

✔  Muzikale omgeving

Schiffer Kapper Utrecht Salon

Schiffer Haarbeleving heeft momenteel een leuke vacature openstaan voor een kapster of een kapper die graag onze salon in Utrecht wil komen versterken. Ben jij de haarkunstenaar die de kans wil grijpen om jouw talenten te laten zien aan onze klanten? Dan verwelkomen wij je binnenkort graag met open armen voor een leuk gesprek. We vertellen je alles over ons en kijken of er een klik is tussen onze zaak en jou.

 

Vacatures

“Er zijn maar weinig kappers die deze techniek toepassen.”

Een uitdagende vacature voor een ambitieuze kapster of kapper in Utrecht 

Voor een ambitieuze haarstylist in spé of een ervaren kapper die graag haar of zijn vaardigheden wil laten zien in een nieuwe omgeving, staat er voor onze kapperszaak in Utrecht een vacature open. Wij willen jou graag een prettige werkomgeving aanbieden waarin jij je helemaal kunt ontplooien en al jouw kennis over het kappersvak tot zijn recht komt. In onze zaak verzorgen wij onze klanten op uiteenlopende manieren en streven wij voor hen altijd naar de ultieme wellness-ervaring. Zodoende zet jij je tijdens je werkdag ook in om hoofdmassages uit te voeren. Daarnaast weet jij wel raad als het aankomt op het aanbrengen van haarmaskers. Als jij met deze taken wel raad weet, is deze vacature voor een kapster of kapper in Utrecht echt iets voor jou. Uiteraard ga jij ook onze gasten knippen om ze hun droomkapsel te geven. Wellicht wel door hun haar te kleuren.

Benader ons om onderdeel te worden van ons kappersteam

Reageer vandaag nog op onze vacature als jij als kapper of kapster in Utrecht over het talent beschikt waar wij naar zoeken. Voor je het weet ben jij een graag gezien onderdeel van ons gezellige team en laat jij onze gasten weer stralen met hun pas bijgewerkte kapsels. Neem bij interesse snel contact met ons op door te bellen naar 030-2311511. Ook moedigen wij je aan om een motivatiebrief te sturen naar info@schiffer.nl om via onze vacature kapster of kapper te worden.


pand